Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min inre katedral


Min egen treenighet


Av envishet tålamod
och nyfikenhet

har jag byggt upp
min egen treenighet

En själslig grund
som hjälpt mig att våga

vandra genom eldens
brinnande låga

Skänkt mig kraft
till att söka svar

till alla frågor som
nu ej finns kvar








Bunden vers av Schizooliza
Läst 543 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-02-21 04:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en purpurfärgad glödande triskelion
en samlingsplats för tvättmaskiner med oändlig mängd smutstvätt

2013-05-23

    ej medlem längre
Hela dikten strålar av stark struktur!
2013-05-04

  Jordgubbsodlare
Vilket elegant manifest! :)
2013-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Schizooliza
Schizooliza