Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Endast den som går vilse hittar nya vägar...


Himlen gråter


himlen gråter
och förlåter
ser mig vandra
utan spår

ber mig vänta
fast jag längta
att få skörda
det jag sår

himlens droppar
famnar knoppar
som har trotsat
köld och vind

hoppet nalkas
tårar svalkas
börjar skönja
häktets grind




Bunden vers av Schizooliza
Läst 398 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-02-20 19:31



Bookmark and Share


  stig wikman
Den var bra .

STOR APPLÅD
Å EN ÄNNU
STÖRRE KRAM
FRÅN SW.
2014-05-27

    ej medlem längre
fint!
2013-02-20

  Knickedick
grindar tycker vi om att öppna för att komma ut
2013-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Schizooliza
Schizooliza