Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att erhålla mening


Låt din ande få växa sig stark

Sök
Utforska
Chansa
Testa
Lek
Experimentera
Ifrågasätt allt
Men först dig själv
Och det givna
Våga utmana rädslan

Så När du sedan fyllts
Med erfarenheter
Och testat bakvända hypoteser
Stanna upp och sortera
Och kontemplera

Processen börjar

Du Skönjer mönster
Ser helhet
Och din ande börjar växa
Klar och ren
Av visdomens gnistrande kraft

Blunda och se

Du känner mening!




Fri vers av Schizooliza
Läst 333 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-21 04:56



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Underbar text som jag ska läsa om och om igen.
Jag förundras utav att det inte är en enda som har
kommenterat denna text så full utav visdom och kraft...
2013-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Schizooliza
Schizooliza