Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
råkade se idag..


bråttom till bussen ( tanka )



hon hade bråttom



med barnvagn till busshållplats




...bussen hade åkt..




snart skall hon möta den tid



hon förlorat...eller fått









Bunden vers (Tanka) av Tarantaran
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-20 22:33



Bookmark and Share


  Torbjörn S. Brandhill
Framför allt sista meningen knyter ihop det väldigt bra.
2013-02-21

  Federico Romano
Brått om till Busen? Tvungen att skoja..
Sista raderna säger mycket..
2013-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran