Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vinden har kommit:)


Brokig soppa

Som barn Jag lekte glatt och hoppa

oförstörd jag hoppet bar


Tills jag maldes ner till brokig soppa

utslängd i ett okänt hav


En blandning utav sött och salt

en blandning utav allt


Trött och tyst och glad och trind

en egen sort av okänd art


Väntar in en ny frisk vind

för att börja om från start




Bunden vers av Schizooliza
Läst 301 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-21 05:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Som barn Jag lekte glatt och hoppa"
Vilken lysande rolig och fint barnslig fras - så perfekt som inledning till resten av diktens allvar. Jag vet att meningen fortsätter med 'oförstörd' - men det tar inte bort effekten av vad det står i första raden! Mycket bra!
2013-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Schizooliza
Schizooliza