Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den som tar åt sig


Känslor

Vill att känna på dig, ta på dig.
Få känna din kropp så varm o len.
Få visa det du betyder för mig.
Känna smaken av din hud så ren.
Veta jag fick det för dig?
Men allt är inte så lätt.
Det måste ju vara rätt.
Inte ske vid fel tillfälle
Eller på fel sätt.
Den dagen vi möts kanske det sker.
om det blir av vi stunden ser.
Den dagen vi bara ler.




Fri vers av Lars Bergquist
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-21 06:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Bergquist
Lars Bergquist