Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nått konstigt, nått meningsfullt?




Jag försöker inget
jag andas i varje ord jag skriver
famlar runt som ni andra och letar efter ljus




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-21 10:52



Bookmark and Share


  aol
ja ett ljus som finnes någonstans inom, men kan vara så gäckande att få tag på,
2013-02-26

    ej medlem längre
Starkt.
2013-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP