Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte lätt att välja när man sitter fast i sig själv med sig själv.


Att vara eller låtsas vara


förlåt!

försökte bara vara
den ni ville se

tills spöket i mig
fått ro

Det var min överlevnadsstrategi

Visse inget annat sätt

livrädd för mig själv
ville jag ej
skrämma bort er

ni som var min näring

till att orka kämpa
hoppas och tro

att jag ej var död

som jag kände mig

trodde att jag alltid
skulle vara

tills jag en dag förstod
att jag bara varit förlamad

tillfälligt

eftersom jag nu
lärt mig gå

helt själv

utan era stödlinor
och plötsligt kände
livet rusa i mina ådror

bjälken släpptes ur mitt huvud
då jag plötsligt
blev livs levande

och fortfarande är
nu här för er




Fri vers av Schizooliza
Läst 397 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-21 13:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
The late bloomer
utvecklade ett språk
i tomrummet mellan tingen
2013-05-23

  Undine
Oj vad jag känner igen känslan du beskriver! Jag tror man måste våga vara sig själv, hur svårt det än kan vara.
2013-02-28

  Undine
Oj vad jag känner igen känslan du beskriver! Jag tror man måste våga vara sig själv, hur svårt det än kan vara.
2013-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Schizooliza
Schizooliza