Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett brev till Sverige om min kära mor i kylan.......


Undrar när snön smälter

Undrar när snön smälter
och vädret blir bättre
Så smärtan släpper
men jag längtar inte

För jag har det varmt
och skönt
Och en snäll dam
som kramar mig varje dag

Jag mår så underbart bra
undrar om jag ska prova en promenad
Känner mig nästan frisk
aj ingen risk

Men bättre det är sant
oroar mig bara för en tant
Min mor är ensam ofta
hon behöver hjälp med sin kofta

Men jag är som Björnen
vaknar snart ur den underbara drömmen
Kommer hem snart
jag är bara borta för att jag är smart

Vilken nytta gör jag när jag ojar
och om mina krämpor stojar
Jag kommer snart
med värmen såklart

Då får jag återse min kära mor
som är så underbart go
Önskar du kunde vara med mig här
synd att din reumatism dig så illa klär







Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 400 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-10 18:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket vackert skrivet till Mor.
2013-03-10
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP