Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Don Juan, och dina blinda léenden

Jag förstår inte varför folk vill vara
älskade av dig
Och somna i dina armar
för du är ingen stark man
Men du är ju jävligt snygg
fast att du bara leker
Don Juan på andras bekostnad

fulla flickor, dansar vid dina fötter

Och vem stoppade replikerna i din mun?
dom är ju så trovärdiga
Det vet ju fler än jag
när du ler och stoppar fjärilar i magen
Och du har ett vinnande léende, fine
Men om man skalar av dina poser
så är du bara ett hål i
Rymden

fulla flickor med mjuka former, dansar vid dina höfter

Ditt rätta jag darrar mellan tio fingrar
men du tyglar dig
Och letar snygga och naiva tjejer som kan värma dina lakan
För en natt
Du smeker hennes hår i ett försök att förföra henne
men du talar i gåtor och säger:
\'dina ögon är VACKRA, men det är din nakna hud som gör mig kåt\'

Och som planerat fattar hon inte charaden
utan dansar nämre

fulla flickor, dansar och kysser dig på halsen

Du vill inte göra någon till din
allt du vill
Är att se henne med din kuk i sin mun
hennes \'jag älskar dig\' drunkar och försvinner
i dina stön
Hon går hem
och du lämnar henne med en enkel slut(sats)

Hon var bara ett knull

















Fri vers av unhappyvoices
Läst 363 gånger
Publicerad 2006-02-22 10:59



Bookmark and Share


  Zara VIP
Otrolig text! jag förstår precis varför jag gillar den! Vilket flyt kvinna! Vilka ord! Vilken fantasi!

"och du lämnar henne med en enkel slut(sats)"

du ser orden..du ser och leker till det! du gör verkligen det bästa med allt du lägger in i dina texter!


strålande! *skiner* /Z
2006-03-12

  CakeOrDeath
måste bara skriva också att den här är jävligt träffsäker.
som alltid använder du världens bästa ord.
du är bra.
2006-02-23

    Valérie Caron
jag kan inte sätta fingret på vad det är som gör att jag gillar den här texten, men att jag gillar den kan jag lova...
2006-02-22

  CakeOrDeath
snart har vi legat i den där sängen allihop.
2006-02-22
  > Nästa text
< Föregående

unhappyvoices
unhappyvoices

Mina favoriter
Du pumpar bra, sa jag.