Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte rätt just nu.



Mina fantasier kan öppnas och visas när jag träffar dig och våra fantasier matchar. Då låser jag upp och släpper ut all min lust och förför dig med min passion och vår gemensamma lek.
Men bara om vi matchar..

Ibland kan jag se dig utanför, men jag kan inte släppa in dig inte ända in till min själ.
Kanske,för vi inte är rätt för just varandra...





Fri vers av Angel of love
Läst 306 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-02-21 18:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känns lite jobbigt att både få och inte få....
2013-02-22

  Federico Romano
Kryptiska ord..
2013-02-21

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Smärtan och vemod...svårt med kärleken...
2013-02-21

  ResenärGenomLivet VIP
Svårt att veta när det är rätt...men man känner det nog på sej...
2013-02-21

    ej medlem längre
Vemodet känns i denna. Bra skrivet.
2013-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love