Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det förgyllda talets kvävning


Stum och telepatisk

- TALA MÄNNISKA!!

Du måste vara
TYDLIG och BERÄTTA
hur du mår!!

I GOD TID!!

Och inte så här
FEM I TOLV
varje gång.

Hur ska jag annars
Kunna hjälpa dig???
.....för jag kan faktiskt
inte läsa dina tankar!!






Nähe, tänker jag.

.......Men jag kan läsa dina.





(Bitch!)




Fri vers av Schizooliza
Läst 321 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-21 19:47



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Jag förstår vad du menar.
2013-03-01

  Knickedick
mår sisådär

2013-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Schizooliza
Schizooliza