Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är trygg.

Natten är snart här, och jag förflyttar mig till dig.
Jag är precis nedanför ditt fönster, tittar in och jag ser dig sova så fridfullt där inne.
Du har ditt täcke virat runt din kropp, värmen från dig sprider sig ut till mig.
Gatlyktans sken lyser på dig och jag känner en massa kärlek till dig.
Skickar iväg en släng kyss och kastar in fler underbara drömmar till dig.
Jag ser att du är trygg <3
Jag behöver inte stanna just nu, men nästa gång kan jag kanske stanna lite längre.




Fri vers av Angel of love
Läst 322 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-02-21 21:16



Bookmark and Share


  erkki
Din text, tillsammans med bilden skapar en lugn harmonisk känsla. Med förväntan och värme. Riktigt skön helhet!
2013-02-23

    ej medlem längre
Vackert och varmt. Som en trygg famn att sova i. <3
2013-02-22

  Lars Hedlin
Låter härligt varmt och kärleksfullt ;)
2013-02-22

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Varm, mjuk, längtansfull...
2013-02-21

  agneta pichler

helt underbar..

kommer bokmärka.. tjusigt skrivet
2013-02-21

  Ninananonia VIP
Tycker om ord och bild.. varmt och vackert..
2013-02-21

  ResenärGenomLivet VIP
Härlig feeling i din text...
2013-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love