Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till den som vill


Känslor 2

Jag vill känna din kropp
Smeka din hud så len
Visa vad du betyder för mig
Känna ett hopp att smaka din hud så ren
Vill du ska lära känna mig så ett sätt
Men ingenting är lätt,inte på något sätt
När det sker ska det vara bara rätt
Jag vill se i gryningen ljus, se den sköna
skratta och le av att må gott
Men när ingen vet allt dolt i hemlighet
När det sker vi båda vet och bara ler
Ler när det sker det inga andra ser




Fri vers av Lars Bergquist
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-21 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Bergquist
Lars Bergquist