Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan inget om, bara skriver


Versmått ?

Jag skriver en vers.
Lite hur som tvärs.
Bara för att forma ord-
Här vid mitt bord.
Undra vad denna versform är?
Jag vet inget om det här.
Den som råka något veta,säg vad et är?
Så jag slipperl leta, vill ju bara veta.
Lite trött nu när jag efter nattens jobb är.
Sitter ändå här.skriver texten kär. Sova dags snart'
Helt unerbart!




Fri vers av Lars Bergquist
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-22 06:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Bergquist
Lars Bergquist