Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vinter o sommar


Vad att säga

Det är snö det är kallt.
Snö mycket snö.
Vänta hoppas på varmt och tö.
Vill det ska bli vår, varmt och skönt.
När gräset på planen lyser i grönt.
En picnic i det gröna min sköna?
Ska vi äta gott ta ett glas vin?
Att sitta i gräset en sommardag, se din glada min.
Att i gräset ligga ner, titta a på himmel blå.
Veta världen ej längre är bara grå.
Sen hände det, hemligheten ingen vet!




Fri vers av Lars Bergquist
Läst 148 gånger
Publicerad 2013-02-22 06:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Bergquist
Lars Bergquist