Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ratad 7B

I fjol jag börja ordna
Bland bilder i förråd
Se där, jag börja rodna
Minns ungdomstid så bråd

Jag hade råkat hitta
en gammal svartvit bild
av käraste Birgitta
med henne blev jag vild

Är fotodokumentet
För henne något värd:
”Säg minns du sentimentet:
Från ungdomstid och flärd?”

Jag prövade med IT
Tänk om hon ej mer finns!
Av turen stöttad lite:
Jag hittade "mitt" kvinns!

Det kändes ganska vågat
att sedan skriva brev
Var måttet kanske rågat:
Blir offer nu för drev?




Bunden vers (Rim) av erkki
Läst 290 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-22 12:05



Bookmark and Share


  walborg
Våga - vinna ...
2013-02-22
  > Nästa text
< Föregående

erkki
erkki