Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att prövas, dövas och berövas......


Bokstavshypnoser


jag samlar på diagnoser

läkarnas egna

bokstavshypnoser

stagnerar och låser
skapar nya neuroser

vacuumförpackar
min själ i plast

klipper förståndets
gröna blast

spikar och nitar fast

stjäl mina segel
och kapar min mast

när vindarna blåser

förvillas sinnen
grillas minnen

som häxor på bål
över glödande kol

borrar upp nya hål
byter ut mina mål

allt för att se
hur mycket
jag tål




Bunden vers av Schizooliza
Läst 309 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-02-22 17:00



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
bra rimdikt. gillar.
2016-02-05

    ej medlem längre
Cool och bra rim !!!
2013-04-16

  Lejonhjärtas poesi
Den tål också att tänkas på!
2013-03-03

  Undine
Så bra du beskriver! Applåd!
2013-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Schizooliza
Schizooliza