Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reflektioner kring vår resa


Blindskär

Havsytan ligger blank
När fören skär vattenytan
Vattenkaskader
Som brusar, vispas till skum
Grynnorna där nere under ytan
Är som livets skeppsbrott
Jag fastnar och går på grund
Kämpar med båtens bord
Skall de hålla?
På min vattenväg
Som är livet




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 473 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-22 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö