Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag kunde!

Om jag kunde låta dig fånga min dag, låta dig vakna vid min sida.

Om jag kunde låta dig torka mina tårar eller låta dig se och höra mig skratta.

Om jag kunde visa dig min kärlek, eller låta dig känna min åtrå.

Om jag kunde få vara dig nära just i natt, nu när jag behöver dig som mest....

Bara känna dina armar om mig..




Fri vers av Angel of love
Läst 182 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-02-22 22:28



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Längtan och saknaden tränger igenom dina ord
2013-02-24

    ej medlem längre
Vacker i sitt vemod...dina ord var mina här.
2013-02-23

    ej medlem längre
Så fint skrivet om längtan och saknad. :) Längtan och saknad som känns. <3
2013-02-23

  ResenärGenomLivet VIP
Hoppas du kan det...
2013-02-22

  Ninananonia VIP
fint...om man kunde det..
2013-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love