Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädda mig.


Sluta inte kyssa mig bara för du tar andan ur mig.

Låt bara kyssen gå över till att rädda mitt liv.




Fri vers av Angel of love
Läst 333 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-02-22 23:29



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Så få ord och så mycket känslor...vacker...
2013-02-24

    ej medlem längre
Mycket mycket vacker ...
2013-02-23

  Lars Hedlin
Längtans vackra kyss bevarar kärleken vackert....
2013-02-23

    ej medlem längre
Vackert, mycket vackert på så få ord!
Det är bara att komma in i famnen som väntar för att få den livsgivande kyssen... <3
2013-02-23

  Federico Romano
Jag vill..
2013-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love