Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din värld

När jag mötte dig

blev jag glad

När jag såg dig blev jag varm

när jag rörde dig blev jag knäsvag

 

Du väckte

lust och längtan

inom mig

 

Men du gick din väg

du var rädd

rädd för dina känslor

rädd att känna kärlek

du var inte sån

kunde inte vara sån

i din värld

får man inte känna

inte ha kännslor

 

Med tårar nedför min kind

ser jag efter dig

du stannar

vänder dig om

tittar på mig

med tårar nedför din kind

vänder dig om och går din väg

 

Till din värld

där man inget kan och får känna.....

 

 




Fri vers (Fri form) av Anki.A
Läst 219 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-02-23 00:32



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berör...
2013-02-25

    Birgersdotter VIP
Sorgligt och berörande
2013-02-25

  M M Mannheim VIP
Vilken poesi...vilken diktning....Den som går ifrån dig...den är inte värd dig!
2013-02-24

    ej medlem längre
Vilken text! Både känner igen mig och känner med dig. Kram!
2013-02-23

    AA VIP
Berörande.
2013-02-23

  Bibbi VIP
Griper tag.
2013-02-23

    ej medlem längre
berörande..
2013-02-23

  Angel of love
Sorgsen text, om att inte kunna leva ut sina känslor..
2013-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Anki.A