Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Säger inget


Problem

Vi sitter vid bordet du och jag.
Vi sitter där varje dag.
Jag är inte hungrig är svaret jag får mest.
Vet det du har i din kopp inte är bra för din kropp
Försöker säga dig, det inte passar mig.
Men du vill inte höra, trots ditt inre är en röra.
Jag försöker säga stopp, tänk på din kropp.
Försöker säga det gör inte bra.

Det som händer är Bah.
Jag har rätt ha som jag vill, du kan inte styra.
Om jag vid rodret stod ingen på båten fick hyra,

Jag gör inga fel. jag har rätt må bra.
Men jag undrar jag, Hur man ska ha?

Om jag säger dina fel, får jag.
Skrik och skrän var dag. Inget är ditt fel. Nej du vill bara väl.
Undrar hur kan jag mår bra?
Finns inga skäl

Koppen är allt för full med ditt exilir.
Undrar vad framtiden blir?




Prosa av Lars Bergquist
Läst 270 gånger
Publicerad 2013-02-25 03:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Bergquist
Lars Bergquist