Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden talar för sig själv


över det lilla samhället tidigt en lördagsmorgon

då de flesta fortfarande ligger kvar

i sina sängar och sover så sött

För inte en själ i sikte om man tittar ut

genom sitt fönster

Inte mer än en och annan lätt svajande skugga

ifrån träden

i gatlyktornas sken i alla fall

Skönt

Så det är ett fridfullt lugn som råder denna morgon

när tystnaden talar sitt tydliga språk

Går då ut i köket och brer mig ett par smörgåsar

tillsammans med en kopp kall choklad

för att sedan bara sätta mig i soffan och slappa lite

Och om jag har tur så kanske jag kan somna om igen

för en liten stund..

Ken Cassel
23/2-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 127 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-23 05:59



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vilken skön morgon du skriver om...
2013-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel