Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen brinner bortom bron

Solen brinner bortom bron.
Ljuset falnar,
kvällen svalnar,
solen lämnar dagens tron.
Mörket stiger,
fåglar tiger,
tystnaden är nattens ton.




Bunden vers (Rim) av Björn Nilsson VIP
Läst 457 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-23 10:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mycket vackert.
Och bra bild.
2013-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP