Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://swede.kicks-ass.org/poeter_img/vljus.jpg


Bokstavsdans



I lågans sken
Dansar bokstäverna
Ringdans på pappret




Fri vers av zaphod
Läst 422 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-22 13:41



Bookmark and Share


  Lena Renman
Stämningfullt med få ord. Mäktigt
Lena
2007-06-10

  Agnes
Jisses, så vackert. Sinnligt, subtilt. Tycker om när orden också får berätta det som står mellan raderna, och det lyckas du med.
2006-03-07

  Osram
Jag kan se det framför mig...
2006-02-25

  DanSan
Mycket gott skrivet, får mig att tänka på en sen natt i en kåta i Muddus!
mmm minne väcker det!!! MVH Dan Cederholm
2006-02-22

  Jessica Ebbesson
Underbar liten dikt!
2006-02-22
  > Nästa text
< Föregående

zaphod
zaphod