Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julrim

Nu när den trasparanta vätskan droppat klart och fått sin butelj
Ja då mina vänner då är det helg

God jul till er alla och då menar jag alla
Även till er som jag ibland omnämner som hjärtlösa å kalla

För nu vankas glädjens tid
Så då gräver jag ner yxan och önskar julefrid




Bunden vers (Rim) av Jostein Solbrekke
Läst 145 gånger
Publicerad 2013-02-23 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jostein Solbrekke
Jostein Solbrekke