Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kom att tänka på, inspirerad av doftande dikter av KYREUS of Sweden


skriver om andras ord ( choka )


ekon som blir


stannar starka kvar hos mig


lyfter, sänker mig


vill ha mera mindre av


varm bris, nordan


känns som ord direkt till mig;


trots att de inte är


när de berör en punkt


hos en ömt våldsamt


vem som helst kan ha skrivit


de ord jag kunde känna




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-23 16:14



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Visst är det så men kanske inte precis som du..
2013-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran