Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djävulsrocka.

dricker slatten av vin, kvar sen igår
på diskbänk
under fläkt en snabb cigarett
inga ambitioner att städa min etta av sot
solen sticker i ögonen genom de gardinlösa fönsterna

lägger mig på soffan som jag ärvt
skriver lite nonsens om kärlek jag aldrig mött
vänder inåt för att döda en timme av liv
drömma mig bort från sot och smuts

till kärlek

där den är som luft
som ocean mot land
som en djävulsrocka som flyger fram i havets djup.




Fri vers av kalle ankus
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-24 15:06



Bookmark and Share


  flygia
spännande rubrik.
spännande slut.
bra poesi.

2013-02-24

    ej medlem längre
privat kommentar.
2013-02-24

    lenakarin
Bra! Kontrasterna..
Snygg avslutning o viss igenkänningsfaktor..
2013-02-24
  > Nästa text
< Föregående

kalle ankus
kalle ankus