Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sanningen är en eldprocess

 


sanningen kräver sitt slit

att återupprättas varje dag
bearbetas som järnet 
i masugnen
där vi står nakna
små eldloppor
som äter vårt skinn och
våra drömmar
 
det finns flera
versioner
av vårt förflutna
det du berättar
 
kanske luktar lögn
kanske luktar
unken sanning
 
ändå är det du
din berättelse
 
din huds ärr



Fri vers (Fri form) av Casbah* VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-02-24 15:26



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP

Ärlig äkta känsla som går fram!
2013-03-01

  Heikki Hellman
Din åsikt är intressant att sanningen kanske kan anpassas efter tillfällen.
2013-02-25

  Silverstripe
Bravo!

Några av oss smider ränker, andra svärd och åter andra plogbillar. Ja, sanningen är som järnet - formbart. Och rostar med tiden.
2013-02-24

    ej medlem längre
Insiktsfullt!
2013-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Casbah*
Casbah* VIP