Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om sommaren


En sommardag

En sommardag med strålande sol och himmel blå.
Bara att få vid stranden gå. Ströva i gammal tång.
Vi hör en romantisk sång.

En sång om hur att älska varandra och inga andra.
Vi går där hand i hand, vid kanten av havets rand.
Lekfullt, knuffar vi varandra. vem kommer i havet landa.

Den som först trillar i?
Det är roligt tycker vi.
Man blir ju alldeles våt.
Men kanske annorlunda om vi haft en båt?

Sätta segel mot solen som visar vägen vart.
Visst voret det rart?




Fri vers av Lars Bergquist
Läst 181 gånger
Publicerad 2013-02-25 03:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Bergquist
Lars Bergquist