Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fortsättning kort


Gift

Skrev om mitt liv.
Känns inte som tidsfördriv.
Det som står är ord sanna.
Men jag kan inte förbanna.
Sanningen är svår att förstå.
E för gammal tänker inte gå!
Tids nog kanske tidsfödriv, i annat liv?




Fri vers av Lars Bergquist
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-25 03:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Bergquist
Lars Bergquist