Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden snart



den där drivan
menad för mig
sedan alla dessa år
en infrusen död
med istappars leende
i kärlekens fylla
dess iskalla tårar
låt mig mogna
kanske tusen år
jag öppnar mig




Fri vers (Modernistisk dikt) av Marvin
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-25 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin