Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att kunna gråta


Detta jävla glasbord
jag bara totALT SKAKAR
HUR KUNDE JAG
blodet bara förvirrat flödar
hysterin alla dessa dar
vem är egentligen normal
rena tårar faller
en helt förbannad
skön härlig måndag
så långt därute
skiner solens vackra underbara strålar
det var hon
men nej det var jag
tårar bara faller
på grund av vem och vad
jag vet verkligen inte
och precis just där
faller min tår




Fri vers (Modernistisk dikt) av Marvin
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-25 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin