Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INGEN ÄR TVUNGEN ATT LÄSA MINA TEXTER

Jag vet att jag just nu skriver direkt ur mitt liv

finns dom som inte tycker det är ok

vill bara förklara att skriva om just detta gör att

jag kan hantera allt lite bättre

ingen är tvungen att läsa det är frivilligt

behöver detta...

ledsen om det stör "er"

/Anki




Fri vers (Fri form) av Anki.A
Läst 312 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-02-25 18:54



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Men kära skrivarvän,,vi läser med glädje dina dikter även om det smärtar. Men den smärtan är inget som din smärta som du på ett så fint sätt förmedlar till oss andra.
Fortsätt att skriva ur din verklighet. Vi skriver med fri vilja det du skriver!
Kram vännen!
2013-02-25

  Änglaögon
Fortsätt du bara att skriva...tycker om att läsa dina texter.
2013-02-25

    Birgersdotter VIP
Skriv från hjärtat ...Det är ditt liv!Kram
2013-02-25

    ej medlem längre
Skit i de små människorna..kram
2013-02-25

    ej medlem längre
Helt rätt. Skit i webbtrollen, du!
2013-02-25

  Robert Jonsson VIP
Du har alltid företrädesrätt i ditt liv, i synnerhet under de omständigheter du lever för tillfället. skrivandet har en nystande, läkande effekt, så skriv du på bara..
2013-02-25

  Angel of love
Förlåt men det finns visst elaka människor överallt :(
Bara ignorera,och ja det är fritt att skriva vad man vill och man behöver inte läsa, trodde jag att folk visste!!
Kram till dig <3
2013-02-25

  Larz Gustafsson VIP
Skriv som du vill!
Strunta i vad folk tycker.
2013-02-25

  Veronika Forsberg
Varför skulle det störa någon här att du skriver? Vi är väl alla medlemmar på poeter.se just för att vi VILL skriva..
2013-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Anki.A