Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min förtrollning...

Ler och rör i min gryta,jag vill förtrolla dig.
Jag fyller min gryta med allt som behövs.
Skrattar och ler.
Rör min slev och ser min önskan förvandlas.
Häller upp i mitt krus, en lagom dos.
Förvarar den i mitt skåp i väntan till vi ses!
Min förtrollnings blir att du för evigt finns vid min sida.
Förtrollningen är inte farlig, ger bara ett lugn, en trygghet och en kärlek!
Var inte rädd, jag älskar dig!










Fri vers av Angel of love
Läst 296 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-02-25 21:36



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart magiskt och varmt ;)
2013-02-26

    ej medlem längre
Det behövs inget krus. Är ju redan förtrollad. ;)
<3
2013-02-26

    ej medlem längre
så fin...!
2013-02-25

  Ninananonia VIP
:) hihi lite läskig kanske..
2013-02-25

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Ja kärlekens förtrollning varför skall man vara rädd? Fint skrivet
2013-02-25

  Federico Romano
Håller med Kassel..
2013-02-25

    Ken Cassel
Var inte rädd, jag älskar dig

Men det är ju det som jag är rädd för

hihi

Skoja bara vännen min :)

Bra skrivet av dig...
2013-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love