Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Ett jävla psykfall"

Rädd och förvirrad
Vilsen och kall
Ledsen och nedstämd
"ett jävla psykfall"

Först var du där
och nu är du borta
Hur gör man när minuterna
är alldeles för korta?

Alla mår dåligt
Så även jag
Jag skulle aldrig
ha visat mig svag

Klockan den tickar på
precis som den brukar
Men jag vet
att det är timmarna den slukar

Timmarna vi förlorade
på grund av mig
Timmar jag saknar
lika mycket som dig




Bunden vers (Rim) av Amanda Lantz
Läst 331 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-02-26 00:25



Bookmark and Share


  Nina.H
Om man ändå kunde vrida tillbaka tiden..
en önskan jag delar med dig.
Starkt och bra skrivet!
2013-02-26

  Marianne Räf
Den var bra! För mig är det
så att tiden går onormalt
långsamt. Det är också
jobbigt--
2013-02-26

  Carina Bendix
Gripande och vackert!
2013-02-26

  Carina Bendix
Gripande och vackert!
2013-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Amanda Lantz
Amanda Lantz