Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Epilog

När han passerat de 90 och hon inte var långt efter hade dom beslutat att tillbringa mer tid med varandra. Inga vilda strapatser mera men passa på. Och så hade dom gjort.

Då han blev sängliggande hade det lagt sig något tungt över ögonen. Ibland hade hon kunnat få frysningar längs armarna; när hon tänkt på honom under olika bestyr eller suttit och tittat på honom där han låg.

Den dagen, hade han legat och sett på henne, sökt hennes ögon.
När han lämnade, hade det känts i magen och ner genom rygg och ben.




Prosa av hansensson
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-26 01:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hansensson
hansensson