Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erotik


Hennes varma händer slöt sig om kuken, höger handen i ett fast grepp om roten och vänster handen kittlade lite kring pungen. Hon drog förhuden upp och ner ett par gånger innan hon med tungan började slicka mitt rödglansiga ollon. Jag kände hennes varma andedräkt skölja över kuken ,och sen slöt sig dom fylliga lapparna över ollonet. Hennes tunga spelade över den och ner på skaftet. När hon så gled ner med munnen och tog det mesta i sin mun stönade jag av vällust. Åhhh, vilken härlig kuk du har, så hård, hon och slickade vidare. Jag älskar härliga , hårda kukar.




Bunden vers av Lars E Jönsson
Läst 315 gånger
Publicerad 2013-02-26 08:55



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det värsta med att döda är att sömnens rytm störs betänkligt. Å andra sidan kan man ju få en ryckig sömnrytm av litet av varje. Som att bli kär, gå och vänta på att få gå i säng med någon, knepig ekonomi, knepiga relationer med vänner och familj, samt även om solen inte visat sig på ett tag och sedan plötsligt gör det. Det kan verkligen rubba ens cirklar. Att döda för att komma ur en hotfull situation kan vara praktiskt för stunden och gör att man slipper en massa skit just då. Det är en sorts bekväm sopsortering, samtidigt blir det värre för varje gång man utför en sådan handling.
2013-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson