Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag skulle beskriva en fest. Beskrivningen blev alldeles fel. Men den blev på rim. Jag offrar gärna sanningen för sköna formuleringar!


Fest!

Vår taklagsfest firades.
Blev lite sen
Men alla blev då på kanelen.

Så byggherren hissades.
Upp i ett ben
Och spikades fast i panelen.

Så här blev han lidandes
Framtida men.
Har rör sig ju ännu! Ta elen!




Bunden vers (Rim) av erkki
Läst 217 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-26 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erkki
erkki