Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dröjanden

 

jag blir tilltalad på främmande språk

tydliga munrörelser mellan klickljuden

främmande leenden som välmenande

väcker min rädsla

armarna i kors, polerad blick

jag tar inte första steget, mot de osynliga trådarna

av sociala kontrakt, snubblanden

Spindelnät som skydd

stegen låter alltmer avlägsna utan att doften följer efter

kanske som tröst, kanske vilse

jag tycker inte om stora fönster, de döljer ingenting




Fri vers av cilax VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-02-26 13:04



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Som skyltfönster, dikten är fin!
2013-03-01

  Nanna X
intressant med sista raden: plötsligt satte den hela dikten i en miljö, ett glassigt kontor på Manhattan
2013-02-26

  smultronbergen VIP
Stegen låter allt mer avlägsna
" andas gör sorgen, sticker till"
En mening som drar in texten
till kärnan, är ordet" kanske vilse"
dubbelheten , bra mkt bra
2013-02-26

  Anoo Niskanen VIP
Mycket bra. Kan inte säga mer än så.
2013-02-26
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt