Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kuvertet är orange färgat


Hallå Hallå Hallå

Är det någon här som har fått sitt orange kuvert

Har själv fått mitt

Och när jag tittade in i mitt så märkte jag att det var

som ett endaste stort skämt

För tydligen är min pension när jag fyller sextiofem år

inte så mycket värd

Och här i Sverige så pratar människor så stort

och brett om våran välfärd

Men enligt mitt orange kuvert är inte det sant

För när jag blir pensionär så kommer jag att få vända

på varenda krona och slant

för att ha en endaste chans att kunna överleva

Ja, så är det ju tyvärr

Så fuck detta orange kuvert..

Ken Cassel
26/2-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 163 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-02-26 14:01



Bookmark and Share


  anits VIP
Som pensionär gäller det att vända på
vartenda öre, om man inte är politiker

2013-02-28

  Ninananonia VIP
Jobbigt..
2013-02-28

  ResenärGenomLivet VIP
Läste på löpsedlarna att det blivit något fel på en hel del av kuverten...man kanske skulle ta och kolla upp det...
2013-02-26

    ej medlem längre
Och själv går Reinfeldt och alla andra jävla politiker med permanenta flin för att de har och kommer ha rejäla löner.
2013-02-26

  Harriette
....har upptäckt samma sak...det kommer inte att bli några sötebrödsdagar precis....
2013-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel