Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
svarar på ev kommentarer en annan dag


litet om en stor sorg innan den har sörjt en tid


sorgen låter sig inte tröstas,


vill värka ut sina dagar-


ta plats och riva;


en dag låter den kanske känna hunger


och äta, andas utan tyngd,


välkomna vackra minnen;


nu sörjer sorgen mitt i all tacksamhet


över all kärlek som funnits,


över den fruktansvärda


tomhet som blottats-


över en villkorslös kärlekskälla


som inte längre finns




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-26 15:51



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Ja, sorgen river sitt sår en tid, sedan kommer förhoppningsvis en ny frid,
jag hoppas du funnit den min vän, en nya friden o kärleken

en mycket fin dikt om det svåra

Applåd o bokmärkning


2013-03-03

  Sunlight
det smärtsamma
över
det definitivt oåterkalleliga
i sorgen

mycket väl skildrat
2013-03-01

    ej medlem längre
Det är så sant,sorgen låter sig inte tröstas.
2013-02-26

  Madeleine Richter
sorgsen och tapper dikt om sorg
2013-02-26

  Sanla
Med sorg blir livet aldrig som det varit. Fint att du välkomnar minnen <3
2013-02-26

    ej medlem längre
Jag lider med dig vännen. Sänder varma tankar. Kram.
2013-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran