Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så nära tippa hela tiden ( tanka )

allt möjligt



blir för mycket,



tippar sorgen;



jag i en tårfylld ravin


var det är svårt att andas








Bunden vers (Tanka) av Tarantaran
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-26 16:57



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Kära nå´n
läget så, då en
varm hand från mig
till Dig att hålla om och
i och så längde som Du vill...
2013-02-26

    ej medlem längre
Sorg är smärta...ibland intill olidlighet.
2013-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran