Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven när jag var 15 år och väldigt ensam fast jag var omgiven av många.


Jag gråter för att ingen vågar trösta mej

Jag gråter
för att ingen vågar visa nån kärlek
ingen vänskap
och ingen tro

Jag gråter
för att alla ljuger för varandra
hånar varandra
eller gör varandra illa

Jag gråter
för att ingen lyssnar
tänker efter
eller bryr sej om

Var det verkligen meningen
att det skulle bli såhär?

Jag torkar av mina blöta kinder
men jag kan inte hindra nya tårar
från att falla ner

Jag gråter
för att ingen vågar trösta mej




Fri vers av Thomaz Ransmyr
Läst 317 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-26 20:33



Bookmark and Share


  melancholia
detta, var verkligen wow.
2013-02-26

  Jeflea Norma, Diana. VIP
- Har du provat gråta i spegel? Men varför skall man gråta när man är så snygg som du? Efter bekymmer efter falskhet? Trust the feeling to be smart /Mvh /Diana.
2013-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Thomaz Ransmyr
Thomaz Ransmyr