Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tappad på orden bortom orden...


Bergatagen


Betagen:

oemotståndligt förtjust

hänförd

gripen

intagen

förtrollad

förälskad

kär




Underbara underbara

själastrålande gnistra

En tyst illusion bortom orden

En oväntad hägring

En bris som Smeker mig ömt

och väckt upp



mina heta begär

i nattens klara nu




Fri vers av Schizooliza
Läst 441 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-02-27 07:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
M,mmmmm...
Hur var det nu, två elefanter är mer än tre myror.
Eller var det tvärt om?


2013-04-17

  Elina Vacker
Mmm... Vackert och följsamt. "själastrålande gnistra" var en ny bekantskap av ordkonstruktion, snyggt!

Elina V
2013-03-11

  Sunlight
vackert...
2013-03-02

  Tess74
OJ vad vackert!
2013-03-02

    ej medlem längre
DAM, luden lurvig..

U know or?
2013-03-01

  Undine
Så vackert!
2013-02-28

    ej medlem längre
så fint skrivet..!
2013-02-27

  Larz Gustafsson VIP
"Regnbågsklara diamant"
2013-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Schizooliza
Schizooliza