Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någon behövs


behov

I min längtan, i min trängtan.
Önskar du var här
Önskar allt, Önskar varmt o skönt.
Önskar gräset grön att vi kunde vara där.
Men önskar inget besvär.
Önskar jag kunde se färgen på ditt öga nära.
Jag önskar jag kunde dig i mina armar bära.
Har dig inte mött, ser bara trött ett annat liv.
När kan jag ta detta stora kliv?
Ditt där jag kan känna smått, det hos dig som är vått.
Vet att jag ibland vill vara
Någon annanstans bara.
I en hamn, trygghet i famn!
.




Fri vers av Lars Bergquist
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-27 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Bergquist
Lars Bergquist