Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EKG

Precis så, man lever!Man får ta upp och nergångarna!




Fri vers av Angel of love
Läst 554 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-02-27 09:54



Bookmark and Share


  Tino
Älskar detta budskap, tack!
2013-02-28

  Lars Hedlin
Mycket bra...TA dem som de kommer ;)
2013-02-27

  Federico Romano
Enkelt & bra..
2013-02-27

  ResenärGenomLivet VIP
Så enkelt så...bra tanke...
2013-02-27

  Annika Persson
ja, men inte skit.
2013-02-27

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Just så! Fyndig..bra!
2013-02-27

  erkki
Roligt! Hur har eremiterna det? Det kan inte vara livgivande att sitta och grubbla. Så nu ska jag ut och göra något ...
2013-02-27

    ej medlem längre
Mycket fyndigt skrivet!!
2013-02-27

    ej medlem längre
Sant, så sant. Nergångarna gör uppgångarna så mycket mer värda. Bra insikt där!
2013-02-27

  Ninananonia VIP
Bra...
2013-02-27

    ej medlem längre
fint fångat!
2013-02-27

    jaybird
Lika viktiga är vilofaserna mellan komplexen. Så blodet hinner strömma tillbaka till hjärtat. Annars blir upp- och nergångarna meningslösa.
Bra skrivet.
2013-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love