Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är så synd


Engagemanget

Förgörs av kortsiktighet

Vikariens liv




Bunden vers (Haiku) av fröken ek
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-27 19:28



Bookmark and Share


  Ira Y
Sant! Men ge inte upp!
2013-03-06

    ej medlem längre
Så sant.

!
2013-02-27
  > Nästa text
< Föregående

fröken ek
fröken ek