Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så kloka de är...

Varför äter miljöaktivister popcorn du
var enda gång de går ut och ser på någon film nu
det beror ju bara på
att det helt enkelt är som så
att det är ju det bästa biobränslet som finns ju...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-27 19:29



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
tyckte om
2013-03-03

  Irene Åberg
Bästa Ewa-Britt.
Tänkvärd Dikt.
Fyndig,Rolig
Popcorn är
jättegott.
Kram.i.Åberg
2013-03-02

  Lars Hedlin
Bra bra........
2013-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt